Περί τίνος…

  

Το αντικείμενο αυτού του blogg θα ήθελα να είναι η ίδια η ζωή έτσι όπως τη βιώνω “περπατώντας” καθημερινά με το Θεό, καθώς στο περπάτημα μου αυτό διασταυρώνομαι με την καθημερινότητα  τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο που φτάνουν ώς εμένα.

 

 

 Εν τούτοις δεν είναι μια θρησκευτική προσέγγιση, αλλά ούτε και φιλοσοφική θα την έλεγα πάλι.  Με εκφράζει περισσότερο η λέξη οδοιπορικό, καθώς πρόκειται για καταγραφή αυτού που ανακάλυψα και επιβεβαιώνω συνεχώς: οτι ο Θεός δεν είναι προσωπολήπτης, και καλεί κάθε άνθρωπο σε μια αγαπητική σχέση.  Σχέση που έχει αρχή με δυναμική διαδραστική συνέχεια και κανένα τέλος. Τα πιστεύω μου είναι στα πλαίσια του συμβόλου πίστεως της Νίκαιας, και θεωρώ την γραπτή μαρτυρία της Αγίας Γραφής βαρύνουσα απο οποιαδήποτε άλλη χριστιανική πηγή.

 

Πολιτικη σχολίων

Τα σχόλια που αφήνετε παρακαλώ να χαρακτηρίζονται απο σεβασμό στον συνομιλητή, είτε αυτός είναι ο αρθρογράφος είτε οποιοσδήποτε άλλος σχολιαστής. Περιεχόμενο υβριστικό, ειρωνικό, ή με οποιονδήποτε τρόπο απρεπές δεν θα δημοσιεύεται.

 

Για επικοινωνία:   epikoinonia@proskinitis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.