Περί τίνος…

  

Το αντικείμενο αυτού του blogg θα ήθελα να είναι η ίδια η ζωή έτσι όπως τη βιώνω “περπατώντας” καθημερινά με το Θεό. Στο περπάτημα μου αυτό διασταυρώνομαι με την καθημερινότητα και όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Σκέφτομαι γράφω και αποτυπώνω λοιπόν.

 

 

 Εν τούτοις δεν είναι μια θρησκευτική προσέγγιση, αλλά ούτε και φιλοσοφική θα την έλεγα πάλι.  Με εκφράζει περισσότερο για αυτή, η λέξη οδοιπορικό, καθώς πρόκειται για μια προσέγγιση, με θεμέλιο κάτι που ανακάλυψα και επιβεβαιώνω συνεχώς: ότι ο Θεός δεν είναι προσωπολήπτης, και καλεί κάθε άνθρωπο σε μια αγαπητική σχέση μαζί Του. Σχέση που έχει αρχή με δυναμική διαδραστική συνέχεια και κανένα τέλος.

Τα πιστεύω μου εκφράζονται από το Σύμβολο της Πίστεως της Νίκαιας, και θεωρώ την γραπτή μαρτυρία της Αγίας Γραφής βαρύνουσα από οποιαδήποτε άλλη πηγή χριστιανικής πληροφορίας και αλήθειας.

 

Πολιτική για τη χρήση του περιεχομένου

Επιτρέπω την αντιγραφή και επικόλληση υλικού μου, εφόσον υπάρχει παραπομπή για το από που λήφθηκε. Σε περίπτωση που αντιγράφεται ολόκληρο το κείμενο παρακαλώ να υπάρχει επισήμανση στην αρχή της παράθεσης για την προέλευση του υλικού. Για οποιαδήποτε άλλη μορφή παρουσίασης χρήσης και αναμετάδοσης του υλικού (ηχητικής, ηλεκτρονικής, αρχείων ppt, κλπ.) απαιτείται έγγραφη άδεια του διαχειριστή της ιστοσελίδας. 

Με εκτίμηση

Ι.Κ.

Για επικοινωνία:   epikoinonia@proskinitis.gr

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.